Ezúton is köszönetünket és hálánkat fejezzük ki a  Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége támogatóinak.

Fő támogatónk:

További támogatóink:

Programjaink, érdekvédelmi tevékenységünk támogatója:


 

A DECATHLON logójaKiemelt munkaadói partnerünk, a Decathlon Dunakeszi áruháza szuper sportszerekkel lepte meg a Vidám7 programunkon részt vevő siket, nagyothalló és halló gyermekeket. (2019. július)

 

2019. évi kiemelt Siketek Világnapja rendezvényünk színvonalas megvalósítását számos támogatónk tette lehetővé. Az eseményről készült képes tudósításunkban szerepelnek ők is: Siketek Világnapja rendezvényünk volt az év legnagyobb eseménye Szegeden

 

Szerencsejáték Zrt. logójaA Jelnyelvi törvény 2009. november 9-i elfogadásának 10 éves évfordulója alkalmából Szövetségünk „Rólunk van szó!” címmel kiállítást hozott létre, melyet a Képviselői Irodaház aulájában mutattunk be első alkalommal. Kiemelt munkaadói partnerünk, a Szerencsejáték Zrt. anyagi támogatásának köszönhetően jöhetett létre nívós kivitelű installációnk, amelyet más eseményeken is szeretnénk kiállítani. (2019. november)
Képes beszámolónk: Rólunk volt szó! – 10 éves a Jelnyelvi törvény – SINOSZ-kiállítás a Képviselői Irodaházban

A vállalat az elmúlt évek folyamán számos alkalommal támogatta Szövetségünket, ezzel is kifejezve partnerségét és szimpátiáját érdekképviseleti tevékenységünk iránt.

A SKITUS vállalat logója
Kiemelt munkaadói partnerünk, a SKITUS szuper játékokkal és frissítő gyümölcslevekkel támogatta a Vidám7 gyermekrendezvényünket! (2019. július)
A SKITUS-tól egy különleges karácsonyi ajándékot is kapott a SINOSZ! Közösségi termünkben kicserélték a lámpatesteket olyan teljes spektrumú fénycsövekre, melyek 95%-ban adják vissza a napfényt. Ez különösen fontos a siket és nagyothalló emberek életében, akik számára a fény jelnyelvi, vizuális kommunikációjuk okán, valamint a szájról olvasáshoz is elengedhetetlen. (2019. december)
Fotó: Megvilágosodtunk!

Az Auchan logójaAz Auchan Magyarország Kft. mikuláscsomagok felajánlásával szerzett örömet a Budapesti Siketek Szervezete és a Budapesti Nagyothallók Szervezete Mikulás-ünnepségén részt vevő gyerekeknek. (2019. december)
Beszámoló a rendezvényünkről: A budapesti szervezeteknél is járt a Mikulás
Az Auchan emellett rendszeresen támogatja programjainkat az általa forgalmazott termékek felajánlásával, legyen szó Mikulás-, vagy gyermeknapról, vagy akár tomboláról.

BRIMO-logó

A BRIMO társaság egy sörsátor adományozásával támogatta szervezetünket.
A sátrat országos székházunk kertjében tartott közösségi programjainkon, ill. esetenként külső rendezvényeken is fogjuk használni.
(2020. június)

 

 

A pénzbeni és tárgyi adományok, a díjmentesen végzett kivitelezési munkák vagy szolgáltatások, és bármilyen más felajánlás is jó helyre kerül Egyesületünknél, hálásak vagyunk minden támogatásért.
(Kisebb és 2019. évnél korábbi programjaink támogatóit az azokról közzétett beszámolókban szerepeltetjük, itt külön nem listázzuk.)