Kedvezmények

Szövetségünk tagjai érvényes SINOSZ tagsági igazolványuk felmutatásával különböző kedvezményekben részesülhetnek.

  • Az utazáshoz igénybe vehető kedvezményt a 85/2007 (IV.25.) számú Kormányrendelet szabályozza.

  • Múzeumlátogatás: a múzeumok, közgyűjtemények, kiállítóhelyek látogatóit megillető kedvezményeket a 194/2000. (XI. 24.) Korm. rendelet határozza meg.

  • Az egyéb kedvezmények igénybevételét az intézmények, vállalatok stb. belső rendeletei, üzletszabályzata; ill. a SINOSZ és a kedvezményt nyújtó partner közötti megállapodás teszi lehetővé.

A kedvezményekről az egyes tematikus csoportokban található linkekre, ill. a logókra/képekre kattintva kaphatsz bővebb információt. A kedvezmény bizonyos esetekben a SINOSZ tagját kísérő személyre is kiterjed.

A tervezett látogatást megelőzően mindig érdemes tájékozódni az egyes intézmények és szolgáltatók honlapján, hogy az esetleges áremelésekről vagy más változásokról időben tudomást szerezz!
A kedvezményt biztosító hazai múzeumok köre olyan nagy (pl. a kastélyok, várak is ide tartoznak), hogy ezek közül csak néhány példát említünk oldalunkon. A tervezett úti cél honlapján, ill. a jegypénztárban érdemes utánanézni, érdeklődni az adott intézményben a SINOSZ tagjai (és sok esetben 1 fő kísérő számára is) igénybe vehető jegykedvezményről.

Kérünk, hogy amennyiben olyan kedvezményadó szolgáltatóról van tudomásod, amely nem szerepel a listánkban, vagy az itt közöltektől eltérő kedvezményt tapasztalsz valamelyik intézménynél, ill. cégnél,
ÍRJ NEKÜNK!

MentésMentés